Printservice

Extreme nauwkeurigheid en kleurdichtheid
Canon-imageprografpro-4100

uploaden

Lever uw document aan via ons contactformulier.

Printen

Wij bespreken de wensen en gaan voor u aan de slag

Klaar

Zo snel kan het gaan! U krijgt bericht als het werk klaar ligt.

De printer

VRIJWEL ALLES IS MOGELIJK

Wij maken gebruik van de Canon imagePROGRAF Pro-4100 printer. Deze professionele plotter staat bekend om zijn extreem hoge nauwkeurigheid en kleurdichtheid. De printer is ideaal voor het drukken van allerlei media, waaronder foto’s, illustraties, digital art en fine-art prints.

De Canon Pro-4100 kan prints maken tot een maximum breedte van 44 inch (1117 mm) en een maximale lengte van tot wel 18 meter op een grote verscheidenheid van papier. (Voor meer informatie: zie ‘papiersoorten).

Waar een standaard printer 3 of 4 inkt cartridges heeft, heeft de Pro-4100 maar liefst 12 inkt containers. Dit betekent dat het mengen van de inkt die benodigd is om een specifieke kleur te krijgen veel nauwkeuriger kan gebeuren. De kleurechtheid en dichtheid is hierdoor groter, wat zorgt voor mooiere, strakkere en heldere resultaten. Dit maakt het uitermate geschikt voor het drukken van fine-art prints, illustraties en foto’s op allerlei formaten.

MOGELIJKHEDEN

FOTOPAPIER

Wij maken gebruik van diverse papiersoorten. Staat uw keuze er niet tussen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

FINE-ART PAPIER

Uitermate geschikt voor fotografen die hun werk groot willen laten afdrukken. 

CANVAS

Heb je een foto die je graag op canvas wil laten drukken? Geen probleem, bij Ongering kan dat. Wij spannen het doek voor je op, zodat je het aan de wand kunt hangen.

Kwaliteit

Onze printer is geschikt voor het drukken op allerlei media, waaronder fotopapier, fine-art papier, allerlei vormen van fotopapier en zelfs canvas. Wij doen er alles aan om de hoogst mogelijk kwaliteit te leveren. Echter staat of valt deze kwaliteit bij het bestand dat wordt aangeleverd. Wij geven graag advies en tips over hoe u het beste een bestand kunt aanleveren. Indien u een foto of bepaald bestand heeft dat u graag vergroot wilt printen, dan zullen wij altijd eerst nagaan of, en tot hoeverre dit mogelijk is. Niet elke foto kan op elke formaat afgedrukt worden, omdat hierdoor de kwaliteit van uw foto op grotere formaten sterk achteruit kan gaan. Informeer naar de mogelijkheden en we helpen u graag!

Tevreden klanten

Specificaties printer

Over de printer

– Canon imagePROGRAF Pro-4100
– 2400 x 1200 dpi
– 12 kleuren
– Maximale grootte 44 inch tot een lengte van 18 meter
– Minimum marges boven, onder, links, rechts: 3 mm