Telefoonnummer Ongering

Welkom bij Ongering!

terug naar overzicht

Amsterdam Zuidas 2

Availability: Out of stock

Los € 85,00

Let op: er kan een paar dagen levertijd zijn!


In overleg kan een foto ook op een andere maat geleverd worden. Ook is het mogelijk een plaats of gebouw in opdracht te laten fotograferen.


Voor alle oktokopter foto's van de Amsterdam Zuidas klik hier.

Oktokopter foto - 2012
Maat 60 - 40
Tjalling thoe Schwartzenberg en Hohenlansberg , 1981-
origineel

Om te bestellen neem contact op met Ongering.
050 - 312 36 77 of met mail naar
info@ongering.nl
next
Amsterdam Zuidas 2

Alle afbeeldingen


Klik op de afbeelding om te vergroten.

Details

Nieuw perspectief

Middels onze camera helikopter zijn we in staat om van elke locatie haarscherpe foto’s te nemen. De vlieghoogte ligt tussen de 0 en 300 meter en is daarmee onderscheidend van de luchtfotografie vanuit een vliegtuig of een echte helikopter. Dit ontastbare gebied tussen oogniveau en vliegniveau levert per definitie bijzondere beelden op. Het unieke van het vliegen met deze elektro (model)helikopter is het feit dat deze gps gestuurd is. Hiermee is het mogelijk om zeer precies de positie en hoek van de foto te bepalen. Naast positie kan ook de hoogte worden vastgezet, waarmee we in staat zijn fotoreeksen te maken vanuit dezelfde positie. Via de draadloze video verbinding kunnen we vanaf de grond bepalen welk beeld we exact willen vastleggen.

Het is begonnen vanuit de wens om unieke foto’s te maken van gebouwen en bouwlocaties. Namens m2o5 Real Estate fotografeert Tjalling thoe Schwartzenberg en Hohenlansberg (27-10-1981) en is hij de bouwer en programmeur van de oktokopter.

Ons doel is iedereen verrassen met bijzondere perspectieven. Ontdek met ons!

Additional Information

Soort origineel