Home

WINKEL TIJDELIJK GESLOTEN I.V.M. LOCKDOWN

Na de toespraak van premier Mark Rutte, is gebleken dat ook wij onze winkel tijdelijk moeten sluiten. Dit gaat in vanaf dinsdag 15 december 2020. Wij nemen contact op met alle klanten die werk hebben ingebracht, om te overleggen wanneer wij het werk bij u thuis kunnen afleveren. 

Tot nader bericht blijft het wél mogelijk om een afspraak in te plannen voor lijst aan huis.

KUNSTSHOP

LIJSTENMAKERIJ

LIJST AAN HUIS

In onze online kunstshop treft u diverse kunst aan. Van hedendaagse tot moderne kunst, prenten en kaarten van o.a. Groningen en andere plaatsen in Nederland. Vergeet niet een kijkje te nemen onder de sectie De Ploeg. Hier staan nog diverse werken van een aantal bekende leden van De Ploeg uit Groningen.  

Onze fysieke winkel is gevestigd in het centrum van Groningen.  Als lijstenmakerij geven wij u graag advies op maat bij het uitkiezen van een lijst, passe-partout en glas. Wij hebben diverste lijsten; van klassieke tot moderne, van hout tot aluminium in vrijwel elke gewenste kleur. Bent u opzoek naar kunst? Neem dan een kijkje in onze winkel. 

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze winkel te komen? Geen probleem dan komen wij naar u! Maak online een afspraak en wij nemen contact met u op, zodat wij bij u langs kunnen komen met verschillende lijsten/ passe-partouts en glas. Indien gewenst nemen wij het in te lijsten werk direct mee & leveren wij het ook weer bij u af.

Wie zijn wij?

Al meer dan 100 jaar de specialist voor het inlijsten van uw werk. Hierbij komt een goed advies op de eerste plaats. Tevens bieden wij een ruim assortiment aan kunst aan. Voor bewoners in Groningen hebben wij een extra service; lijst aan huis. Waarbij wij bij u langs komen voor advies op maat. 

Marcel Ongering heeft sinds 2016 het stokje overgenomen van zijn vader Sibbele. Hiermee is hij de vierde generatie die het familie bedrijf voortzet. 

Lijstenmakerij Ongering

Contactgegevens

Bezoekadres:
Oude kijk in ‘t jatstraat 37
9712 EB Groningen

Telefoonnummer: 050 312 36 77
E-mail: info@ongering.nl

Onze Meest Recente Producten